Over ons

   

Bedrukjedak ontwikkelt zélf innovatieve producten die full-colour reclame-uitingen op uw dak mogelijk maken die zéér duurzaam zijn.

Bedrukjedak heeft zijn knowhow opgedaan in media, print en montage. Hierdoor hebben wij een groot netwerk opgebouwd van montagebedrijven waaronder het gerenomeerde dakdekkersbedrijf G&W Dakservice uit Apeldoorn, waar enthousiaste mensen iedere dag bij de planning en uitvoering worden betrokken.

Dakreclame is volgens ons meer dan alleen het produceren en aanbrengen van een huisstijl of merkconcept. Uw dak-wensen en dak-eisen vragen vaak om het nodige aan creatief en technisch inzicht. De flexibele planning, degelijke begroting, grondige voorbereiding, logistieke planning en het vervolgens probleemloos uitvoeren en implementeren van de plannen is aan Bedrukjedak wel besteedt. Wij bieden een unieke combinatie van aanpak, middelen en mensen.

Bedrukjedak is een initiatief van Astrid Lijbers. Astrid is reeds 10 jaar bezig met print en media en introduceerde in september 2007 full-colour dakreclame die zij met diverse partners ontwikkelde.

  Astrid en Eric Lijbers