Pers

     

Bedrukjedak is een innovatief bedrijf in beweging! Wij willen de markt steeds weer verrassen met nieuwe mogelijkheden op het gebied van dakreclame. Bent u een representatief medium dat graag over ons wil publiceren? Dat kan, graag zelfs! Wij hebben deze pagina ingericht met informatie en beeldmateriaal speciaal voor u. Mocht u speciale wensen hebben, voor bijvoorbeeld een interview, aarzel dan niet om contact op te nemen!

Persvoorlichting Bedrukjedak:

Eric Lijbers
Phone : +31 (0)55 543 1475
E-mail: info@lijbersdakwerken.nl

   
       
Beeldmateriaal      

Logo bedrukjedak: highres / medres / lowres

     
Artikelen over bedrukjedak      

> Adformatie

> Reclamewereld

> Bizz

> Zibb

> Google Earth nieuws

> Architectuur.nl

> Bouwwereld.nl

> Bouwwereld Magazine

> Roof Belgium Magazine

> Apart Wonen

 

     
       
Oude persberichten      

27-09-2007:  Innovatieve dakreclame in finale Rabobank Innovation Challenge

Wij zijn zeer blij aan te mogen kondigen dat ons unieke product (geprinte PVC dakbedekking) en concept (bedrukjedak.nl) de finale van de Rabobank Innovation Challenge heeft gehaald. Uit enkele tientallen inzendingen werd ons idee binnen het vakgebied 'marketing' als winnaar bestempeld.

Op vrijdag 28 september zullen wij ons idee presenteren tijdens PICNIC!, dat plaats zal vinden op het Westergasterrein in Amsterdam. Alle andere ideen van de Rabobank Innovation Challenge kunnen worden gevonden op deze speciale Hyve die hiervoor is aangemaakt.

Inmiddels is de uitslag bekend: de winnaar van de Innovation Challenge is Spot-Fashion. Wij feliciteren hen met de eerste prijs! Hoewel we niet de meest innovatieve businesscase op tafel hebben gelegd, was de jury onder de indruk van het concept: uitblinkend in eenvoud en interessant voor adverteerders.