Producten

   

Wij kunnen de gehele uitvoering van uw dakreclame verzorgen. Doordat we zowel verstand hebben van ontwerpen, printen en van dakbedekking, kunnen wij u altijd de beste oplossing aanreiken. Bedrukjedak zorgt zelf voor de montage van alle dakreclame. Dit betekent dat wij zélf dakdekkers in dienst hebben die de dakdekking professioneel komen plaatsen.

Onze dakreclame kan het voordeligst worden toegepast in een vroeg stadium, bij het ontwerp van het pand. De reclame wordt rechtstreeks op onze millieu vriendelijke PVC dakbedekking geprint waardoor er geen dubbele (dakbedekking)kosten worden gemaakt.

Indien gewenst en de ondergrond het toelaat, kan onze full colour dakbedekking als toplaag worden aangebracht bij reeds geplaatste dakbedekking (PVC, E.P.D.M. of bitumen).

Deze video is gemaakt tijdens het aanbrengen van de eerste full-colour dakreclame op een reeds eerder geplaatste dakbedekking in Nederland:

     
Kunststof PVC dakdekking
 
     

Het paradepaardje van Bedrukjedak is de door ons zélf ontwikkelde bedrukbare kunststof pvc dakdekking. Vooral bij nieuw aan te leggen daken kan dit product per direct worden toegepast waardoor het kostenbesparend is. Tevens kan de dakbedekking gewoon als toplaag worden gebruikt voor reeds geplaatste dakbedekking (PVC of bitumen)

Voordelen:

- Zeer interessant voor nieuwbouw: kostenbesparend
- Mega grote full-colour uitingen, in banen opgebouwd
- Zeer duurzaam
- Recyclebaar
- Als extra laag over bestaande daken aan te brengen

Technische specificaties dakbedekking

- thermoplastische soepele kunststofdakbaan op basis van PVC-P, gewapend met polyesterweefsel, voorzien van een doorlopende technische goedkeuring BUtgb en CTG en beantwoordend aan BROOF t1.
- witte of wit gecoate dakbanen die de zonnestraling maximaal reflecteren.
- reflectie van het zonlicht heeft een positieve invloed op de dakbedekking, het binnenklimaat en de directe omgeving van een gebouw.
- afhankelijk van de kleuren blijven de bedrukte delen een positieve invloed behouden op de dakbedekkingseigenschappen.

  montage dakreclame  
       
Frame & doek
 
     

Indien er niet uw huidige dakdekking wilt aanpassen, of het dak heeft  veel obstakels, dan kunt u kiezen voor een mega spandoek welke middels een aluminium buizenframe of een staalkabel frame wordt opgespannen over uw dak. Er dient dan wel een opstaande rand rondom het dak te zitten waar dit frame aan kan worden bevestigd.

Voordelen:

- Full-colour printmogelijkheden
- Bij grote oppervlaktes is het relatief goedkoop
- Zweeft boven het bestaande oppervlak, ideaal bij oneffenheden.
- Gemakkelijk weer te verwijderen, c.q. te wisselen. Zo kunt u ook actiematig uw dakreclame inzetten.

   
       
Asfaltfolie
 
     

Een asfaltfolie tegelsticker is in te zetten bij terrasdaken. Deze aluminium sticker wordt voorzien van full-colour UV inkt en vormt zich naar zijn ondergrond, is slijtvast en heeft een anti-slip coating.

Voordelen:

- Inzetbaar op beton, steen en asfalt
- Attentiewaarde: in te zetten tegen de zijkant van uw pand. Zo kunt u uw dakreclame extra attentiewaarde geven; Langs de gevel naar beneden tot over de parkeerplaats.
- Slijtvast en anti-slip