Waarom dakreclame?

   

Als er n uitgelezen moment is om een full-colour dakreclame te laten plaatsen, dan is dat nu! Er zijn nog maar enkele bedrijven in Nederland die het logo op hun dak hebben laten plaatsen, maar door onze unieke producten kunt een unieke full-colour uiting op uw dak laten plaatsen. Onze producten zijn geschikt voor alle typen daken, hellend of plat. De creatieve mogelijkheden worden hierdoor eindeloos!

Een dakreclame is een nog relatief onbekend medium om door een groot publiek gezien te worden. Hieronder staan verschillende ontwikkelingen die dakreclame ng aantrekkelijker maken.


 

     
Meer hoogbouw
 
     

Door toenemende hoogbouw in Nederland zijn er steeds meer daken die door veel mensen gezien gaan worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Zuid-as in Amsterdam, waar veel kantoorgebouwen uitkijken op lagergelegen daken. Hierdoor ontstaat een toenemend bereik en worden daken duurzame advertentieruimtes!

   
       
Google Earth
 
     

Google Maps zorgt ervoor dat elk dak in Nederland gezien wordt door velen. Juist in een landschap vol grijze daken springt u daardoor in het oog; Mensen herkennen uw gebouw direct. De mogelijkheden zijn ongekend.

Zie de geplaatste 600m2 dakreclame van ProdeltaProdelta op de Maasvlakte 1 aan de Beerweg, Rotterdam.

   
       

Vliegverkeer

     

Alle gebouwen rond luchthavens worden dagelijks door tienduizenden mensen bekeken. Hoewel een normaal dak niet meteen in het oog zal springen, zal een full-colour bedrukt dak dat zeker wl doen!

Wilt u weten of er ook vliegtuigen over uw locatie vliegen? U kunt vluchtroutes bekijken via Flightradar waar u zelf `live` de vluchten kunt volgen.

   
       

Architectuur

     

Architecten kunnen bij het ontwerpen van nieuwe gebouwen de daken een nieuwe invulling gaan geven. Niet langer zijn torens die uitkijken op daken een taboe, deze vormen juist een creatieve mogelijkheid! Alle daken kunnen een extra dimensie gaan geven aan het gebouw.

Mossedum daken zijn een kostbare aangelegenheid. De bouw begint al met de aanleg van een dure fundering. Nu kunt u een zelfde aanzicht creren door een print van mossedum, planten of bloemen op een dak aan te brengen met onze millieu vriendelijke PVC dakbedekking.